Your silence is killing them

Het is al weer lang geleden dat de Arabische Lente zich aankondigde. De zomer die zou volgen, is er nooit gekomen.       “We zijn allemaal Khaled Saïd” verenigde de mensen. Net als “Wij zijn allemaal Palestijnen” zou moeten doen. Als je niet weet waarom, is het tijd dat je je verdiept in je […]

Virtuele tour Soesterberg

Op de voormalige luchtmachtbasis Soesterberg kun je getuige zijn van een surrealistisch schouwspel. De F16’s hebben plaats gemaakt voor schapen. Schapen. Schapen op de landingsbanen. Schapen in de bomvrije bunkers. Overal schapen!

Virtuele tour Openbare Bibliotheek Amsterdam

De organisatie van het Euwe schaaktoernooi gebruikte een virtuele tour op haar website om schaakliefhebbers warm te maken voor een bezoek aan de prachtige locatie van het toernooi.

Expositie: Het Nederland van de Fotografenavond

Van 30 januari tot en met 22 februari 2009 is “Het Nederland van de Fotografenavond” te bezichtigen in de ABC Treehouse, Voetboogstraat 11, Amsterdam (bij het Spui).

Expositie: Kwasiafrikani

Tijdens de laatste twee weekends van november 2008 kun je Kwasiafrikani bezoeken, een ‘nomadic art event’ in een verlaten fabriekshal in Weesp.

Break je bek

De eerste CD van Bijlmer Breakz is uit met als cover een foto die ik maakte tijdens een optreden van TK-Jive op de Uitmarkt.